Το καπέλο της νύφης

Ένα δύσκολο αξεσουάρ για τη νύφη είναι το καπέλο. Αν και στο εξωτερικό είναι περισσότερο διαδεδομένο ωστόσο τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται και στην Ελλάδα.

Ωστόσο εάν έχεις βαρεθεί τη συνηθισμένη εμφάνιση και τα εθιμοτυπικά και θέλεις να κάνεις τη διαφορά το καπέλο είναι η τέλεια επιλογή. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ρομαντικό στυλ καπέλου, σοβαρό ή παιχνιδιάρικο.

Η επιλογή εξαρτάται αρχικά από το ύφος του νυφικού σου το οποίο θα πρέπει να είναι λιτό χωρίς πολλά βολάν ντραπαρίες και εκκεντρικά σχέδια. Σε δεύτερη βάση κριτήριο για την επιλογή του καπέλου είναι οι γραμμές του προσώπου σου και η αναλογία του καπέλου με το σώμα σου. Αν είσαι μικροκαμωμένη και λεπτή προτίμησε μικρά και χαριτωμένα καπέλα εάν είσαι πληθωρική τα λίγο μεγαλύτερα καπέλα μπορούν να ταιριάξουν άνετα.

Το καπέλο θα πρέπει να είναι σε τέτοια μορφή που δε θα καλύπτει τα μάτια, το πρόσωπο σου και φυσικά όλο το κεφάλι σου. Το πρόσωπο και τα μαλλιά είναι στοιχεία που πρέπει οπωσδήποτε να τα αναδείξεις τόσο στους καλεσμένους όσο και στις φωτογραφίες.

Για το νυφικό σου καπέλο δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτή του Philip Treacy, του σχεδιαστή που αγάπησε και ανέδειξε η μοναδική Isabella Blow fashion icon και λάτρης  καπέλων. Εμπνευσμένος από την ομορφιά και την κομψότητα , ο μετρ των πιο περίτεχνων καπέλων, έχει «ντύσει» τα κεφάλια βασιλικών οικογενειών, όπως της Κοντέσα του Sussex και της Δούκισσας της Κορνουάλης, αλλά και των περισσότερων celebrities. Από την Madonna και την Kate Moss μέχρι την Victoria Beckham, την Sarah Jessica Parker τη Lady Gaga και την Kate Middleton.

Δραματικές και άκρως εφευρετικές οι δημιουργίες του – από σύννεφα με πεταλούδες και γιρλάντες με φτερά μέχρι καλοσχηματισμένα γλυπτά – δεν περνούν απαρατήρητες. Διαλέγοντας ένα απλό λιτό νυφικό σε slim χυτή γραμμή, ένα καπέλο μπορεί να το εκτοξεύσει στο απόγειο της καλαισθησίας. Αν η ιδέα του να συνδυάσεις το νυφικό σου με ένα καπέλο σου φαίνεται ενδιαφέρουσα μια γεύση από καπέλα του Phillip Treacy θα σε πείσουν για να το επιχειρήσεις!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.