Τι να φορέσω στο ρεβεγιόν

Χρειάζεστε κάτι με λάμψη, χλιδάτο και εντυπωσιακό, ένα φόρεμα που θα το θυμάστε και θα το θυμούνται. Η βραδιά του ρεβεγιόν πρέπει να μείνει αξέχαστη και κατεπέκτασην και εσείς.

Δεν χρειάζεται να φορέσετε μακρυά φορέματα που θα σας δυσκολέψουν και ίσως σας δείξουν μεγαλύτερη,άλλωστε το απόλυτο trend για φέτος και ειδικά για αυτήν την περίσταση είναι τα Strapless midi φορέματα. Είναι Sexy όσο πρέπει αλλά και άκρως θηλυκό, το στράπλες φόρεμα είναι το τέλειο συστατικό μιας επιτυχημένης εμφάνισης.

1. Notte by Marchesa Ruffled silk-blend chiffon dress

2. DKNY Twill strapless dress

Με floral ή animal prints,σε έντονα χρώματα ή στο κλασσικό μαύρο και σε υφάσματα ελαστικά ή ακόμα καλύτερα σε μπροκάρ. Αν είναι στενό δεν χρειάζεται να προσθέσετε ζώνη, σε αντίθεση με ένα χυτό strapless που σίγουρα μια μεγάλη ζώνη θα τονίσει τη μέση σας ή θα καλύψει στην περιοχή της κοιλιάς αν τη φορέσετε κάτω από το στήθος. Ένα θέλετε να καλύψετε την επάνω περιοχή, φορέστε ζακετάκια από κασμίρ ή μπολερό με κοντό μανίκι.

1. Notte by Marchesa Ruffled silk-blend chiffon dress

2. Adam Folded-sequin silk-organza dress

Παπούτσια θα επιλέξετε φυσικά ψηλά, είτε πλατφόρμες είτε γόβες, ώστε να τονίσετε την σέξι πλευρά σας και να αναδείξετε το φόρεμα. Για το υπόλοιπο της βραδιάς μπορείτε να έχετε και ένα ζευγάρι flat για να είστε πιο άνετες. Έαν έχετε τις προϋποθέσεις καλό θα ήταν να μην φορέσετε καλσόν μιας και το γυμνό πόδι δείχνει πιο φυσικό σαν εικόνα.


1. YSL Platform High Heel Pump in Black or Red Patent

2. Manolo Blahnik Ducci

3. Metallic silver watersnake pump Christian Louboutin

4. Paris Hilton Destiny – Bronze Metallic

5. KG by Kurt Geiger Ediva

6. The Highest Heel Women’s Hottie Stiletto endless.com

7. Embroided satin shoe Annees Folles

8. Beige and black high-heeled sandal by Claudio Merazzi

Αξεσουάρ, απαραίτητο στοιχείο της εμφάνισης και της βραδιάς, μπορείτε να φορέσετε βραχιόλια με swarovski, κοκαλάκια με πετράδια πολύχρωμα ή δαχτυλίδια μεγάλα για εκκεντρικότητα. Φυσικά δεν θα πρέπει να τα μπερδέψετε όλα μαζί αλλά να διαλέξετε μια εκδοχή από τις τρεις.


1. Roberto Cavalli – Crystal Lovers Limited Edition Bracelet

2. Large Pyramid Solid Ring

3. Ileana Makri Lace 18-karat rose gold diamond ring

4. Chanel Vintage – Charm bracelet

5. Womens Clear Crystal Crystal Cluster Bobby Pins by White House Black Market

6. Cara Accessories ‘Giant Star’ Crystal Headband

7. Sweet Monogram in my Heart Hair Pins Louis Vuitton

Τσάντα! Ξεχάστε τη μεγάλη τσάντα σας που κουβαλάτε καθημερινά και χωράει τα πάντα. Θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε φάκελο ή κάποιο clutch με ιδιαίτερη λάμψη. Φρόντισε το χρώμα είτε να είναι ίδιο με το φόρεμα είτε με τις γόβες, η τρίτη εκδοχή είναι ένα χρώμα κλασσικό όπως μαύρο η άσπρο που ταιριάζει με ότι και αν έχετε επιλέξει.


1. Valentino Bow-embellished satin clutch

2. ASOS Patent Frame Clutch

3. Galaxy clutch Tiffany

4. Alexander McQueen Clutch

Το πανωφόρι σας μπορεί να είναι midi παλτό ή κοντό jacket μεσάτο, σε μαύρο, κόκκινο, άσπρο χρώμα και ύφασμα όπως βελούδο, καστόρι ή σατέν. Εάν διαθέτεται χρόνο μπορείτε να βρείτε κουμπιά σε χρυσό σε ασημί η ακόμα και swarovski και να τα αντικαταστήσετε με τα ήδη υπάρχοντα.


1. Kaley – Red – Forever Unique

2. Willow Glossed wool-blend asymmetric jacket

3. Rick Owens Pearl lamb leather jacket

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.