Τα 5 καλύτερα τραγούδια του Michael Jackson για γάμους

Ο Michael Jackson είναι από του λίγους καλλιτέχνες που ήταν τόσο διάσημοι και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τον κόσμο. Ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατός του εκτόξευσε τις πωλήσεις των δίσκων του και θύμισε σε όλους μας πόσο ταλαντούχος ήταν αλλά και τα υπέροχα τραγούδια του. Ίσως είναι περισσότερος γνωστός για τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το Thriller ή το Beat It, αλλά ο Jackson έχει αρκετά τραγούδια που μιλάνε για την αγάπη και την ευτυχία. Τα πέντε καλύτερα από αυτά :

 1. We’ve Got a Good Thing Going
Είναι υπέροχο όταν ο πρώτος χορός είναι αρκετά αργός για να είναι ρομαντικός και ταυτόχρονα αρκετά γρήγορος ώστε το ζευγάρι να μπορεί να τον χαρεί και να κάνει φιγούρες. Αυτό το τραγούδι από τα 70’s είναι σαν μια ηλιόλουστη μέρα στην ακροθαλασσιά – ήρεμο και χαλαρό.

 2.   I’ll Be There
Παλιό αλλά καλό από τους Jackson5 πριν διασπαστεί το group και ακολουθήσει ο καθένας προσωπική καριέρα. Αυτή η γλυκιά μπαλάντα επαναλαμβάνει συνεχώς πως ο/η αγαπημένος/η σας θα είναι πάντα εκεί ότι κι αν συμβεί.

3.   The Way You Make Me Feel

Είναι το τρίτο κομμάτι από το θρυλικό άλμπουμ του Bad που έφτασε στο νούμερο 1. Όχι μόνο μιλάει για την αγάπη αλλά θα το λατρέψουν και οι καλεσμένοι σας. Έχει υπέροχο ρυθμό και θα ξεσηκώσει όλο τον κόσμο στο τραγούδι σας.

4.   I Just Can’t Stop Loving You  

Παραδόξως είναι ήταν το πρώτο από τα πέντε τραγούδια του Bad που έφτασαν στην κορυφή. Αν και σήμερα δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα κομμάτια, είναι ακόμα μια ατόφια R&B μπαλάντα του Jackson και της Siedah Garrett. Είναι ιδανικό τραγούδι για τον πρώτο χορό ή και κατά τη διάρκεια του δείπνου.

 5.   P.Y.T.
Κάθε DJ έχει πάντα μαζί του μια επιλεγμένη λίστα τραγουδιών, που είναι σίγουρο ότι θα γεμίσουν την πίστα με κόσμο. Αυτό είναι σίγουρα ένα από αυτά τα τραγούδια – έχει συναρπαστικό ρυθμό, είναι διασκεδαστικό, εύκολο να το ακολουθήσουν όλοι και έχει πλάκα. Οι στίχοι του έχουν ελαφρώς σεξουαλικό περιεχόμενο άρα δεν είναι κατάλληλη επιλογή για αυστηρό κοινό, αλλά αν οι καλεσμένοι σας είναι πιο χαλαροί προτιμήστε το για το πάρτι.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.