Τα προσκλητήρια της Martha Stewart στην Ελλάδα

Η αγαπημένη Martha Stewart έρχεται στην Ελλάδα μέσω των προσκλητηρίων της, τα οποία φιλοξενούν αποκλειστικά τα καταστήματα TypeCenter. Για κάθε σημαντικό γεγονός, όπως είναι ο γάμος, υπάρχουν αμέτρητες λεπτομέρειες που χρειάζονται μήνες προγραμματισμού. Όταν έρθει η μεγάλη στιγμή, όλες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα δέσουν αρμονικά μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια γιορτή με προσωπικό χαρακτήρα που θα μείνει στη μνήμη των καλεσμένων.
Η επιλογή των χρωμάτων,το μέγεθος της πρόσκλησης,η γραμματοσειρά, ένα μοτίβο, μπορούν να ορίσουν το ύφος μια εκδήλωσης, ξεκινώντας από το Save the date, την επίσημη πρόσκληση, το Menu και το ευχαριστήριο.

Αγκαλιάζοντας με την Crane & Co- μια εταιρεία με παράδοση στο χαρτί από το 1801- μαζί κοινούς στόχους και οράματα, δημιουργήσανε μια σειρά προσκλήσεων με την προσωπική της φροντίδα. Μια νέα μόδα στην πρόσκληση παντρεύοντας την αρχοντιά του κλασικού με την φρεσκάδα του μοντέρνου. Χρησιμοποιήσανε το πιο φίνο χαρτί του κόσμου Crane Cotton 100% με παραδοσιακές μεθόδους εκτύπωσης όπως είναι το Engrave και η θερμοτυπία.
Με μεγάλη χαρά η Martha Stewart προσφέρει στα μελλόνυμφα ζευγάρια αυτές τις επιλογές και την ευχή για μια λαμπρή κοινή πορεία στη ζωή.
Δείτε τα προσκλητήρια που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Typecenter.

broamroo:

This website uses cookies.