Προσκλητήρια Γάμου – 5 Νέες τάσεις

Η επιλογή για τα ιδανικά προσκλητήρια του γάμου σας μπορεί να γίνει τόσο σύνθετη και δύσκολη όσο και η επιλογή του νυφικού σας. Η επιλογή ανάμεσα σε τόσα διαθέσιμα στυλ και σχέδια και μόνο φτάνει για να προκαλέσει στη μέλλουσα νύφη πονοκέφαλο.

Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο, η μόδα μπορεί να υπαγορεύει τις επιλογές μας και τα προσκλητήρια γάμου δεν αποτελούν εξαίρεση. Απλά δεν είναι μόνο το θέμα παραδοσιακή ή σύγχρονη πρόσκληση πλέον, τα προσκλητήρια γάμου πρέπει να συμβαδίζουν με τα στυλ, θέματα, συνδυασμούς χρωμάτων και τις τελευταίες τάσεις.

Ακολουθούν οι πέντε τάσεις για τα προσκλητήρια γάμου

1. Θέμα με βάσει τις εποχές– Θέμα γάμου με βάσει την εποχή τέλεσης του δεν ήταν δημοφιλής επιλογή στο παρελθόν, ίσως η μόνη εξαίρεση ήταν για φθινοπωρινούς γάμους όπου οι νύφες ενσωμάτωναν τα χρώματα της εποχής στη διακόσμηση του γάμου τους. Ωστόσο, τα εποχιακά θέματα γάμου είναι μια μεγάλη τάση φέτος καθώς και τα προσκλητήρια γάμου που αντανακλούν χρώματα και μοτίβα, πρότυπα και σχέδια που σχετίζονται με τις τέσσερις εποχές.

Συνήθως, τα εποχιακά θέματα ακολουθούν τα παρακάτω μοτίβα τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν και στα  προσκλητήρια γάμου :

– Άνοιξη
παστέλ αποχρώσεις, νάρκισσους, Πασχαλινά μοτίβα, πουλιά, μέλισσες και πεταλούδες
– Καλοκαίρι
ζωηρά χρώματα και μερικά παστέλ, τριαντάφυλλα, παιωνίες, τα φρούτα του καλοκαιριού, πουλιά, πεταλούδες και ηλιοφάνεια
– Φθινόπωρο
κόκκινα, πορτοκάλι, χρυσό, καφέ και κίτρινο, φύλλα, κολοκύθες και σταφύλια
– Χειμώνας
λευκό, μπλε, ασημί, μωβ και εορταστικό κόκκινο χρώμα, πράσινο, σύμβολα διακοπών, χιόνι και πάγος.

2. Ευθείες γραμμές και περιθώρια– Απλά προσκλητήρια γάμου που ενσωματώνουν ευθείες γραμμές και περιθώρια στο σχεδιασμό τους. Ορισμένα έχουν ανάγλυφα περιθώρια, ενώ άλλα με πιο σύγχρονο στυλ έχουν μια έντονη φαρδιά γραμμή στη μια πλευρά, ενδεχομένως με τυπωμένα τα ονόματα του ζευγαριού ή με τη λέξη Πρόσκληση .

3. Φωτεινά χρώματα-Φαίνεται ότι τα ζευγάρια ψηφίζουν ένταση στο χρώμα τελευταία για τα προσκλητήρια γάμου . Το παραδοσιακό παστέλ ροζ και παλ αποχρώσεις αποτελούν παρελθόν και αντίθετα τα ζευγάρια επιλέγουν αποχρώσεις του πράσινου, μπλε, κόκκινου και πορτοκαλί. Παράλληλα κάποιοι άλλοι είναι  ακόμη πιο τολμηροί, επιλέγοντας ζωντανές αποχρώσεις του γαλάζιου, έντονου ροζ, έντονο κόκκινο και του κιτρινοπράσινου. Ο συνδυασμός φωτεινών χρωμάτων και εντυπωσιακών σχεδίων μπορεί να αναβαθμίσει μια γαμήλια πρόσκληση από συνηθισμένη σε εξαιρετική και να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας, όταν ανοίξουν το φάκελο.

4. Εναλλακτικές Γραμματοσειρές– Ο πειραματισμός με διαφορετικές γραμματοσειρές είναι μια μεγάλη τάση φέτος. Αντί του παραδοσιακού κείμενου, τα ζευγάρια επιλέγουν πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμματοσειρές, κάποιοι ενσωματώνοντας δύο πολύ διαφορετικές γραμματοσειρές στα προσκλητήρια γάμου τους, ή ίσως με μεγαλύτερα μεγέθη γραμμάτων για τα πρώτα γράμματα της κάθε λέξης. Ενώ τα παραδοσιακά προσκλητήρια γάμου εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τα ίδια καθιερωμένα στυλ γραμματοσειρών και  καλλιγραφίας, οι μοντέρνες και σύγχρονες προσκλήσεις μοιάζουν περισσότερο με  καλοφτιαγμένες διαφημίσεις παρά με προσκλητήρια γάμου .

5. Αναδιατύπωση – Αυτό σημαίνει να παίξετε με τη διατύπωση των προσκλητήρια γάμου σας για να ταιριάζουν στο ύφος του γάμου σας. Τα περισσότερα πρότυπα προσκλήσεων έχουν επίσημη, παραδοσιακή διατύπωση. Όλες οι  προσκλήσεις περιλαμβάνουν τα ονόματα των καλεσμένων σας, τα ονόματα σας, την ώρα, την ημερομηνία και τον τόπο μπορείτε ωστόσο με τον τρόπο σας να δώσετε μια προσωπική νότα στο κείμενο τους, που θα εκφράζει το χαρακτήρα και τη διάθεσή σας.

Φαίνεται ότι όλα αλλάζουν στις φετινές τάσεις για τα προσκλητήρια γάμου. Το παραδοσιακό και πολυφορεμένο στυλ προσκλητήρια γάμου γεμάτο με κλασικά μοτίβα όπως καμπανούλες, περιστέρια και βέρες, ανήκει στο παρελθόν. Τα ζευγάρια θέλουν φωτεινά χρώματα, ενδιαφέροντα σχέδια, μοντέρνες γραμματοσειρές και διατύπωση που αντικατοπτρίζει το στυλ του γάμου τους.

broamroo:

This website uses cookies.