Προσκλητήρια Γάμου – Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα διαφορετικά στυλ

Όταν φτάσει η ώρα να επιλέξετε προσκλητήρια γάμου η διαδικασία μπορεί να γίνει δύσκολη και αγχωτική με όλα τα διαθέσιμα στυλ που υπάρχουν στην αγορά. Εκτός από αυτό, υπάρχουν όλες οι επιλογές για τα χρώματα, τα χαρτιά, τα σχέδια, τις γραμματοσειρές, τα χρώματα μελανιού και τα κείμενα.

Αυτό το άρθρο έχει ένα και μόνο σκοπό … για να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με μερικές από τις πιο κοινές μορφές από προσκλητήρια γάμου που μπορεί να συναντήσετε κατά την έρευνα αγοράς σας.

Προσκλητήρια Γάμου Self-Mailer – Είναι οι πιο σύγχρονες προσκλήσεις για γάμο, καθώς αυτό το είδος ουσιαστικά εξαλείφει τους τυπικούς φάκελους. Αντ ‘αυτού, έρχεται με ένα περίβλημα που διπλώνεται γύρω από όλα τα κομμάτια της πρόσκλησης ώστε να σφραγίσει και να γίνει δικός του φάκελος αλληλογραφίας.

Προσκλητήρια Γάμου Pocket – Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια προσκλήτηρίων σε στυλ τσέπης, αλλά όλα τους ενσωματώνουν μία θήκη για την τοποθέτηση της πρόσκλησής σας και μερικές έχουν ξεχωριστή τσέπη για να τοποθετηθούν πρόσθετα κομμάτια όπως μια κάρτα για τη δεξίωση, η κάρτα απάντησης (RSVP), χάρτη ή οδηγίες με κατευθύνσεις για την εκκλησία ή το χώρο δεξίωσης, κλπ

Πολυεπίπεδα Προσκλητήρια Γάμου – Ένα δημοφιλές στυλ, όπου περιλαμβάνονται τουλάχιστον δύο χαρτιά δεμένα, το ένα πάνω στο άλλο, με διακοσμητική κορδέλα με το σύνολο να αποτελεί το προσκλητήριο του γάμου σας.

Recycled Προσκλητήρια Γάμου – Για όσους θέλουν οι επιλογές του γάμου τους να είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον, υπάρχουν τώρα πολλά όμορφα σχέδια για προσκλητήρια γάμου που εκτυπώνονται σε ανακυκλωμένο χαρτί.

Προσκλητήρια Γάμου με Φωτογραφία – Η προσθήκη της εικόνας σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαμορφώσετε γαμήλια πρόσκλητήρια με προσωπικό χαρακτήρα και δώστε τους καλεσμένους σας ένα αναμνηστικό του γάμου σας.

Seal n Send Προσκλητήρια γάμου – Είναι οικονομική λύση από άποψη χρήματος και χρόνου, αυτά τα όλα-σε-ένα σετ προσκλητήρια γάμου είναι προ-σημειωμένα με γραμμές αναδίπλωσης και να έχουν μια κάρτα απάντησης (RSVP) που επισυνάπτεται στο κάτω μέρος με μια διάτρηση για την εύκολη αφαίρεση από τους καλεσμένους σας. Διπλώνουν γρήγορα και κλείνουν σε ένα κομμάτι με μορφή φακέλου που δεν απαιτεί φάκελο αλληλογραφίας.

Προσκλητήρια Γάμου Κάρτες – Μια απλή αλλά κομψή επιλογή, όπου το κείμενο εκτύπωσης σας εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της κάρτας. Αποτελεί την πιο συνηθισμένη επιλογή για προσκλητήρια γάμου και ανάλογα με το σχέδιο μπορεί να γίνει από κλασική μέχρι μοντέρνα.

Ανάγλυφα Προσκλητήρια Γάμου (embossed) – Η διαδικασία δημιουργίας ενός σχεδίου που προβάλει ένα επίπεδο πιο πάνω σε σχέση με την πρόσκληση χρησιμοποιώντας μια μέθοδο εκτύπωσης που πιέζει μια εικόνα ή το κείμενο στο χαρτί. Το χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάδειξη του ανάγλυφου σχεδίου ή το σχέδιο μπορεί να παραμείνει ως έχει το οποίο αναφέρεται ως «τυφλή» ανάγλυφη εκτύπωση.

Χαραγμένα Προσκλητήρια Γάμου (engraved) – Μια διαδικασία εκτύπωσης που έχει πολύ και χρονοβόρα εργασία με αποτέλεσμα την ξεχωριστή εμφάνιση, αλλά και το αυξημένο κόστος. Η διαδικασία ξεκινά με μια χαλκογραφία που είναι χαραγμένη με το κείμενό του προσκλητηρίου του γάμου σας. Το χαρτί στη συνέχεια πιέζεται πάνω στην χαλκογραφία φέρνοντας τα γράμματα ένα επίπεδο πιο πίσω από το χαρτί, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει αισθητό τόσο εμπρός όσο και πίσω από την πρόσκληση.

Προσκλητήρια Γάμου με Θερμογραφία (thermography) – Μια πιο αποδοτική διαδικασία εκτύπωσης με την οποία τα προσκλητήρια γάμου τυπώνονται με μελάνι και στη συνέχεια μια ειδική σκόνη πασπαλίζεται πάνω από το υγρό μελάνι. Η πρόσκληση στη συνέχεια τοποθετείται σε μια ειδική θερμάστρα που λιώνει τη σκόνη και «ανεβάζει» το μελάνι. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα όμορφο και εντυπωσιακό καθώς το μελάνι είναι σχεδόν ανάγλυφο και αποκτάει μια διακριτική γυαλάδα.

Αυτός ο οδηγός των διάφορων στυλ για τα προσκλητήρια γάμου δημιουργήθηκε για να σας εξοικειώσει με τα διαθέσιμα στυλ που θα συναντήσετε, όπως επίσης και να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Αναζητήστε με ηρεμία το προσκλητήριο γάμου που θέλετε ώστε να βρείτε το τέλειο σχεδιασμό και στυλ που σας ταιριάζει για την ημέρα του γάμου σας.

 

broamroo:

This website uses cookies.