Πάρτι συνοικεσίων από το Twitter

Για τους χρήστες του διαδικτύου, που είναι άτυχοι στην αγάπη ή απλώς ντροπαλοί και αναζητούν νέους τρόπους για να γνωρίσουν ανθρώπους, το Twitter ίσως να είναι η απάντηση.

Εκατοντάδες ελεύθεροι παρακολούθησαν το πρώτο Flitter πάρτι, που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Καναδά, μια κοινωνική εκδήλωση, που συνδυάζει τη διαδικτυακή με την άμεση επικοινωνία.

Η λέξη flitter είναι ένα λογοπαίγνιο που συνδυάζει τη λέξη twitter με τη λέξη φλερτ (flirt).

Κάθε προσκεκλημένος του πάρτι είχε κολλήσει στη μπλούζα του ένα λευκό αυτοκόλλητο, που έφερε έναν αριθμό.
Κοιτάζοντας στο πάρτι τον υπόλοιπο κόσμο και επιλέγοντας το άτομο που του άρεσε περισσότερο, μπορούσε να πληκτρολογήσει στο Twitter το μήνυμα που ήθελε να στείλει, μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Όλοι όμως στο
τέλος του μηνύματος θα πρέπει να γράφουν “Φλέρταρέ με”.     “#129, είσαι τόσο ωραίος, αλλά #152, είσαι τόσο ελκυστικός. Τί θακάνει άραγε ο #72;”, πληκτρολόγησε ένας από τους προσκεκλημένους, ενώ ταυτόχρονα όλα τα σχόλια εμφανίζονταν σε μία γιγαντοοθόνη.

Τα πάρτι αυτά ήταν μία ιδέα του Τζάστιν Πάρφιτ, ιδρυτή και διευθύνοντος συμβούλου της Fastlife, εταιρίας εξεύρεσης συντρόφου, με έδρα τον Καναδά.

Ξεκίνησαν από την Αυστραλία, στη συνέχεια η μόδα πήγε στη Βόρεια Αμερική και μετά σε ολόκληρο τον Καναδά, με πάρτι σε Τορόντο, Βανκούβερ, Οτάβα και Μόντρεαλ.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ – ΜΠΕ

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.