Ο γάμος της αδερφής μου! Τι πρέπει να κάνω;

Η σχέση της αδελφής είναι μια σχέση ιδιαίτερη. Πολλές φορές η αδελφή μας ή η φίλη μας, όταν τρέφουμε γι αυτήν μεγάλη εκτίμηση, είναι το σημείο αναφοράς μας. Μπορεί τότε να μας βγει το συναίσθημα: Γιατί αυτή κι όχι εγώ; Αλλά θα λέγατε το ίδιο για ένα τροχαίο; Μαζί λοιπόν στα καλά και όχι μόνο στα κακά. Είναι η πιο σημαντική ημέρα της αδελφής ή της φίλης σας. Μην της το χαλάτε με εκείνα τα περίλυπα συγκινημένα μάτια που διαμαρτύρονται, όπως όταν ήσασταν παιδάκι, γιατί θέλατε να σβήσετε τα κεράκια της τούρτας σε ξένα γενέθλια!

Στο sexy bachelor party μην της ψιθυρίζετε αποκαρδιωτικά σχόλια για τα κελεπούρια που χάνει και προπαντός μην την τροφοδοτείτε με άφθονο ποτό. Θυμίστε της τους μαύρους κύκλους στα μάτια και τονίστε της πώς αν το παρακάνει, την μέρα του γάμου, δεν θα θυμίζει ευτυχισμένη νύφη, αλλά νύφη σε απεξάρτηση.

Γίνετε υποστηρικτική και γεμίστε τη νύφη με θάρρος. Μόνο από εσάς περιμένει να ακούσει ότι είναι πραγματικά όμορφη, ότι η επιλογή της να παντρευτεί ήταν η σοφότερη που θα μπορούσε να κάνει, αφού βρήκε τον ιδανικό. Πως το μακιγιάζ είναι άψογο και το σπυράκι που βγήκε από την ένταση στον ύπνο της το προηγούμενο βράδυ, αντιμετωπίζεται με λίγο μέικαπ και με ένα φωτεινό χαμόγελο.

Αποφύγετε τις extra sexy εμφανίσεις. Μπορείτε να είστε sexy και χωρίς υπερβολές. Μην «φωνάζετε» την παρουσία σας με βαριά αρώματα και εξωφρενικά αποκαλυπτικά ρούχα που θυμίζουν ξέφρενες νύχτες σε clubbing.

Αν είστε παράνυφη δεν είναι υποχρεωτικό να έχετε το ίδιο ντύσιμο με τις υπόλοιπες κοπέλες. Πρέπει όμως να κινείστε στο ίδιο ύφος με αυτό του γάμου έτσι ώστε να μην είστε παράταιρη με την αισθητική του.

Τέλος καλό θα είναι να κρατάτε μαζί σας πράγματα για να καλύψουν κάποιες απρόοπτες ανάγκες της νύφης. Καρφίτσες, καλσόν, καλλυντικά, τσιμπιδάκια για τα μαλλιά. ένα σνακ για την πρόληψη υπογλυκαιμίας κι ένα παυσίπονο που ίσως χρειαστεί για να αντιμετωπίσει κάτι απρόοπτο στην διάρκεια της τελετής.

Η πρώτη μέρα της καινούργιας ζωής της φίλης σας ή της αδερφής σας αρχίζει. Είστε προετοιμασμένη να κόψετε μαζί την κορδέλα της εκκίνησης;

broamroo:

This website uses cookies.