Νυφικό μακιγιάζ στην BEAUTE Θεσσαλονίκης

Μέσα σε πανδαισία  χρωμάτων, σε λάμψεις εκτυφλωτικές, με υλικά απαλά σαν πούπουλα και υφή σαν μετάξι ολοκληρώθηκε η 15η  έκθεση ομορφιάς στην HELEXPO Θεσσαλονίκης.

Με θέμα το νυφικό μακιγιάζ που αποτελεί την κορωνίδα της εμφάνισης την ημέρα του γάμου δόθηκε μια καταπληκτική ενημέρωση – επίδείξη από την κυρία Ζέρβα Νανά καθηγήτρια μακιγιάζ η οποία στηρίζει επάξια τον τίτλο της με την άψογη εμφάνιση και την κομψότητα της.

Για τον φετινό χειμώνα η κυρία Ζέρβα προτείνει για το νυφικό μακιγιάζ γήινα χρώματα, ζεστές αποχρώσεις του μπεζ, καφέ για το make up πάντα καλοδουλεμένα πάνω στο πρόσωπο, στο λαιμό και στην περιοχή του ντεκολτέ, ματ σκιές σε απαλούς τόνους που να χαρίζουν την ομορφιά της φυσικής εμφάνισης.

Έδωσε έμφαση στην εύρεση του χρωματικού τύπου της νύφης η οποία πρέπει να είναι το αποτέλεσμα ορισμένων σημαντικών παραμέτρων, κυρίως του χρώματος της επιδερμίδας, του χρώματος των μαλλιών όπως ακόμη και του όγκου τους. Επίσης βασικός παράγοντας είναι και οι αποχρώσεις της ίριδας των ματιών που κατευθύνει το όλο αποτέλεσμα στην επιλογή και τον συνδυασμό των χρωμάτων του make up που θα φωτίσουν το πρόσωπο της νύφης και θα την κάνουν να φαίνεται πιο φρέσκια και αναζωογονημένη την όμορφη ημέρα του γάμου της.

Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την περιοχή των ματιών τονίζοντας με λεπτότητα τις γραμμές του eye liner δίνοντας το επιθυμητό σχήμα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε προσώπου, που θα της χαρίσει ένα μαγευτικό βλέμμα.

Στο τέλος για τέλεια χείλη προτείνει απαλούς, γλυκούς χρωματισμούς του ροζ, κοραλλί, σωμών και σε αναμίξεις προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σχεδιασμένα και δουλεμένα προσεκτικά δίνοντας καθαρή φυσική εμφάνιση χωρίς υπερβολές εναρμονισμένα με όλο το ύφος του νυφικού μακιγιάζ .

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.