Η νύφη είχε κοντά μαλλιά…

Παλιότερα οι νύφες με α λα γκαρσόν κόμμωση αποτελούσαν είδος προς εξαφάνιση. Και είναι πραγματικά πολύ αναζωογονητικό που τελευταία ολοένα και περισσότερες γυναίκες ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με κοντά μαλλιά των οποίων το μήκος αποδεικνύεται αντιστρόφως ανάλογο με τη θηλυκότητά τους.


Διάσημοι αμερικανοί hair stylists επιμένουν ότι μία νύφη με κοντά μαλλιά δεν χρειάζεται ποστίς, extensions και fake locks για να ποντάρει στο look σειρήνας. Αντίθετα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ημέρα του γάμου, αξεσουάρ που θα μετατρέψουν τα κοντά της μαλλιά στο πιο δυνατό χαρτί της εμφάνισής της.


Αν λοιπόν δεν έχετε καμία πρόθεση να μακρύνετε τα κοντά σας μαλλιά για να παντρευτείτε τον αγαπημένο σας, ιδού τα όπλα που θα αναδείξουν το τολμηρό σας στιλ.

    • Με την εύθραυστη φινέτσα της Όντρεϊ: Διαχρονικά κομψή και αριστοκρατική, μία baby τιάρα (ένα χτενάκι πάνω στο οποίο ορθώνεται ένα λεπτοδουλεμένο κόσμημα από αληθινά καλλιεργημένα μαργαριτάρια ή κρύσταλλα Swarovski) δίνει σε κάθε νύφη με κοντά μαλλιά τη χάρη και τη λάμψη που της αξίζει.

    • Μια επαναστάτρια πριγκίπισσα: Ο αυχένας είναι ελεύθερος και το βλέμμα καθαρό, σαν μια επαναστάτρια πριγκίπισσα που εγκατέλειψε εκείνον που της προξένευαν για να γίνει η νύφη στο πλευρό αυτού που θέλει η καρδιά της. Το στιλ ενισχύεται με μικροσκοπικές πεταλούδες-τσιμπιδάκια από πετράδια που στολίζουν τα κοντά μαλλιά της και εκπλήσσουν ευχάριστα τους καλεσμένους της.

  • Η επιστροφή της preppy νύφης: Παρότι μια νύφη με κοντά μαλλιά φαντάζει συνήθως ανατρεπτική και τολμηρή, μία μπαρέτα ή στέκα στο χρώμα των μαλλιών με ένα φιόγκο στην απόχρωση του νυφικού δίνει έναν καθώς πρέπει τόνο κομψότητας στο σύνολο. Προχωρήστε με τον αέρα του καλού κοριτσιού κι ανεβείτε τα σκαλιά με αυτοπεποίθηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΜΩΣ! Αν σκοπεύετε να στολίσετε με hair jewels την κοντοκουρεμένη κουπ σας, αποφύγετε το κόσμημα στο λαιμό και προτιμήστε καρφωτά και ιδιαίτερα διακριτικά σκουλαρίκια.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.