Η μανία με τον πριγκιπικό γάμο !!

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας πρόκειται να νυμφευτεί την ερχόμενη χρονιά τη φίλη του Κέιτ Μίντλετον»Με αυτά τα λόγια τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν το ευτυχές γεγονός πρίν αρκετό καιρό. Ο Ουίλιαμ, 28 ετών, που είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τρίτος στην σειρά διαδοχής μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, και η Μίντλετον, 28 ετών επίσης, κόρη αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών, αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κένυα.

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας με χαρά ανακοινώνει τον αρραβώνα του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη δεσποινίδα Κέιτ Μίντλετον», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρίγκιπα Καρόλου.«Ο γάμος θα γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011 στο Λονδίνο. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία του γάμου θα δοθούν εν καιρώ» δήλωσαν.
Τελικά ο περιβόητος γάμος θα γίνει στις 29 Απριλίου του 2011, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Rowan Williams, θα είναι αυτός που θα τελέσει το μυστήριο στις έντεκα το πρωί ημέρα Παρασκευή.

Ωστόσο από την ανακοίνωση και μετά η λέξη πανικός θα ήταν πολύ λίγη σε σχέση με αυτό που επικράτησε σε όλο τον κόσμο! Και τι δεν έβγαλαν με αφορμή το γάμο!Κούπες, πιάτα, μπλουζάκια που απεικονίζουν το ζευγάρι και φυσικά σε εκατομμύρια αντίγραφα το δαχτυλίδι της Kate! Eιδικό νόμισμα για να γιορτάσουν στη Βρετανία τις προετοιμασίες του γάμου που σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, τα πρόσωπα του William και της Kate θα χαραχτούν σε ένα αναμνηστικό ασημένιο νόμισμα. Προσκλήσεις ίδιες με του πριγκιπικού ζευγαριού αλλά και πόζες σε φωτογραφίες πανομοιότυπες με αυτές της Kate και του William.

Η εταιρεία Franklin Mint κυκλοφόρησε στην αγορά μια μίνι βερσιόν της Kate , η οποία είναι ντυμένη με το μπλε ζέρσεϊ φόρεμα Issa, το οποίο φορούσε στην ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα William. Ενώ το φόρεμα και τα εσώρουχα που φορούσε σε μια επίδειξη η Kate για φιλανθρωπικό σκοπό πολύ πριν τη σχέση της με το William, πήραν φυσικά και αυτά το φως της δημοσιότητας και μοσχοπουλήθηκαν έναντι 90.000 δολαρίων!

Μεγάλο μυστήριο παραμένει ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της Kate αν και τα ονόματα παίρνουν και δίνουν ωστόσο κανένας σχεδιαστής δεν επιβεβαίωσε κάτι. Ο γάμος του William και της Middleton, αναμένεται να προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον των τηλεθεατών και των χρηστών του διαδικτύου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, αυτός θα είναι ο πιο ακριβός γάμος διασημοτήτων όλων των εποχών και είναι πιθανό, το κόστος του να ξεπεράσει τα $ 20 εκατομμύρια δολάρια!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.