Βραδυνά Φορέματα 2011 Collection Άνοιξη – Καλοκαίρι

Το καλοκαίρι του 2011 αν και βρίσκεται λίγο μακριά ωστόσο εάν είστε καλεσμένη σε κάποιο γάμο ή σε κάποια δεξίωση θα πρέπει να ενημερωθείτε από νωρίς για τις τάσεις στα φορέματα του φετινού καλοκαιριού για να επιλέξετε σωστά.

Τα περισσότερα υφάσματα άκρως αέρινα, μαλακά με διαφάνειες, ήρεμα και με αίσθηση φρεσκάδας. Πάλ πολυχρωμία αλλά και σκούρα χρώματα όπως το μαύρο να μην λείπουν μιας και οι αγαπημένοι οίκοι Gucci και Ysl τα πρόσθεσαν στην καλοκαιρινή σεζόν, ενώ τα λουλουδάτα prints και το λευκό τίμησαν οι D&G .

Τα πουά κάνουν πάλι την εμφάνισή τους αυτή τη φορά πιο διακριτικά στην πασαρέλα του Valentino. Λάμψη και γοητεία…. αφού ο Dior γέμισε τις τουαλέτες του με πετράδια που λαμπιρίζουν αλλά και glitter για φωτεινότητα. Φόρο τιμής στο βολάν, βολάν βολάν! Σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες σε Μιλάνο και Παρίσι είδαμε το βολάν να πρωταγωνιστεί στα φορέματα, από τα μανίκια και το μπούστο ως το τελείωμα! Έδωσαν ένταση στο επάνω μέρος των φορεμάτων, χάρισαν ανεμελιά και δημιούργησαν την αίσθηση της κίνησης. Ακολούθησαν τα κρόσια και η δαντέλα.

Το maxi φόρεμα έχει την τιμητική του φέτος και μάλιστα σε φαρδιά αέρινη γραμμή, ενώ για τις φανατικές του κοντού τα νέα είναι καλά μιας και παίζει δυνατά και αυτό στις πασαρέλες σε στενή γραμμή που κολακεύει. Αναμφισβήτητα η φετινή τάση στα φορέματα είναι sexy και ελεύθερη…!

Dior Resort collection 2011



Valentino Spring Summer 2011




Dolce & Gabbana Spring Summer 2011


Gucci Spring Summer 2011



YsL Sping Summer 2011

 

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.