Βέρες για το γαμπρό

Άντρες που φορούν βέρες είναι κατά κάποιο τρόπο νέο φαινόμενο. Το πιθανότερο είναι ότι ο πατέρας σας δεν φοράει βέρα αλλά οι παντρεμένοι φίλοι σας φορούν. Στην Ελλάδα ήταν σπάνιο φαινόμενο για ένα γαμπρό να πάρει σαν δώρο δαχτυλίδι πριν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλλά κατά τη διάρκεια του πολέμου οι βέρες έγιναν  σύμβολο συζύγων που δεν είναι κοντά, και η δημοτικότητα τους ανέβηκε στα ύψη.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να φοράει τη βέρα του αλλά είναι μια συντροφιά όταν το έτερον ήμισυ είναι μακριά, μια υπενθύμιση όταν ο πειρασμός είναι μεγάλος, και ένα σύμβολο για όλο τον κόσμο ότι είστε υπερήφανοι για το γάμο σας.

Για όσους δεν είναι σίγουροι οτι θα αισθάνονται άνετα φορώντας ένα δαχτυλίδι, αγοράστε ένα φτηνό και δοκιμάστε το για μια εβδομάδα. Κατά πάσα πιθανότητα θα αισθάνονται άβολα ή περίεργα στην αρχή, αλλά όπως συνεχίζεται η εβδομάδα θα αισθάνονται όλο και πιο φυσικά. Κοιτάξτε για βέρες που έχουν άνετη εφαρμογή (στρογγυλευμένες γωνίες που δε θα κόψουν το δάχτυλο στην περιοχή επαφής).

Μην φοβάστε ότι τα κοσμήματα ταιριάζουν μόνο σε γυναίκες. Η βέρα σας δεν χρειάζεται να είναι θηλυπρεπής. Οι αντρικές βέρες συνήθως είναι απλές πεπλατυσμένες βέργες, χωρίς στολίδια, που δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν γυναικεία κοσμήματα. Ζητήστε από τον κοσμηματοπώλη σας να σας βοηθήσει στην επιλογή μιας βέρας κατάλληλης για το στυλ και το χαρακτήρα σας.

Αν συνεχίζεται να νιώθετε άβολα με την ιδέα του να φοράτε ένα δαχτυλίδι καθημερινά, θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα ρολόι ή ένα σταυρό, απλά η με μια αφιέρωση από την αγαπημένη σας. Και για τους πιο extreme γαμπρούς υπάρχει και επιλογή της βέρας με τατουάζ.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.