Αρχαιοελληνικά χτενίσματα Gallery

Το αρχαιοελληνικό χτένισμα, στυλ εμπνευσμένο χιλιάδες χρόνια πριν παραμένει πάντα επίκαιρο, κομψό και θηλυκό. Οι αρχαίες Ελληνίδες θεωρούνταν, και όχι άδικα, από τις πιο όμορφες και ελκυστικές γυναίκες της εποχής τους. Ο πλούτος και η πνευματική ανάπτυξη της αρχαίας Ελλάδας έδωσε την δυνατότητα στους κατοίκους να ασχοληθούν με τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους.

Η σύγχρονη μόδα εμπνέεται από την αρχαία ελληνική παράδοση. Πολλές διάσημες επιλέγουν αρχαιοελληνικά χτενίσματα για τις δημόσιες εμφανίσεις τους και είναι από τα πιο δημοφιλή στυλ για νύφες.

Συνδυασμένο με αρχαιοελληνικά νυφικά είναι από τα πιο εντυπωσιακά και κομψά στυλ για νύφες. Οι εκδοχές του αρχαιοελληνικού χτενίσματος είναι άπειρες είτε θέλετε να πιάσετε τα μαλλιά σας κότσο, είτε προτιμάτε να τα αφήσετε ελεύθερα ή και σε πολλές παραλλαγές ενδιάμεσων στυλ.


Το πιο σημαντικό στοιχεία για να δημιουργήστε ένα όμορφο αρχαιοελληνικό χτένισμα είναι τα υγιή , λαμπερά και μακριά μαλλιά.

Το αρχαιοελληνικό στυλ χτενίσματος απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπο αναδεικνύοντας τις γωνίες και τα χαρακτηριστικά του. Το πιο συνηθισμένο στυλ είναι ο χαλαρός κότσος στο πίσω μέρος του κεφαλιού με το μπροστά να στολίζεται είτε με κορδέλες, τρέσες, τιάρες ή και τα ίδια σας τα μαλλιά να στεφανώνουν το πρόσωπο με μια πλούσια πλεξούδα. 

Ιδιαίτερα δημοφιλής παραλλαγή του αρχαιοελληνικού χτενίσματος είναι δυο γαλλικές πλεξούδες, μια σε κάθε πλευρά του κεφαλιού, οι οποίες ενώνονται πίσω σε κότσο, αλογοουρά ή ελεύθερο στυλ. Στολίστε κατά μήκος των πλεξούδων ή και την ένωσή τους με εντυπωσιακές κρυστάλλινες καρφίτσες ή λουλούδια για εκπληκτικό αποτέλεσμα.


Αν επιλέξετε να αφήστε τα μαλλιά σας κάτω, δημιουργείστε μεγάλες, χαλαρές μπούκλες σε όλο το μήκος των μαλλιών με κατεύθυνση προς την πλάτη. Μπορείτε να πλέξετε ένα μικρό μέρος μαλλιών πάνω από το μέτωπο σε γαλλική πλεξούδα η οποία θα σβήνει πίσω από το αυτί ή ανάμεσα στα υπόλοιπα μαλλιά.


Το σίγουρο είναι ότι όποια παραλλαγή του αρχαιοελληνικού στυλ χτενίσματος κι επιλέξετε για τη βραδιά του γάμου σας θα σας δώσει απαράμιλλη κομψότητα και θα λάμπετε όπως και η θεά Αφροδίτη.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.