Αγγελία για αξιοπρεπείς καλεσμένους σε γάμο

Μέσω δωρεάν αγγελίας που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Gumtree, μέλλουσα νύφη που κατάγεται από χώρα της ανατολικής Ευρώπης και τελεί το γάμο της στο Λονδίνο, ζήτησε εθελοντές που θα είναι “αξιοπρεπείς καλεσμένοι” για να σταθούν δίπλα της στην εκκλησία.

Η οικογένεια της νύφης ζει στην Ουκρανία και μόνο οι γονείς της μπορούν να παραστούν στη γαμήλια τελετή. Έτσι λοιπόν η γυναίκα, της οποίας η ταυτότητα δεν έγινε γνωστή, έστειλε αγγελία στην ιστοσελίδα ζητώντας 30 αξιοπρεπείς καλεσμένους να παραστούν στο γάμο της, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν το σόι της. Ζήτησε επίσης εθελοντές ως παράνυφες και παράνυφους.

Η γυναίκα αναφέρει χαρακτηριστικά στην αγγελία της “Τελώ ένα μεγάλο γάμο με σχεδόν 150 καλεσμένους”. “Ο σύντροφός μου έχει πολλούς συγγενείς να καλέσει στο γάμο. Όσο για εμένα, δυστυχώς όλοι οι συγγενείς είναι στην Ουκρανία και δεν μπορούν να έλθουν. Μόνο οι γονείς μου θα είναι παρόντες”, επισημαίνει. Οι εθελοντές πρέπει να στείλουν μια φωτογραφία τους και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Ως αντάλλαγμα θα έχουν πρόσκληση για τη δεξίωση.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.