Βάπτιση με θέμα τη θάλασσα

Εάν η βάπτιση του αγοριού σας αποφασίσατε να γίνει το καλοκαιράκι μια εξαιρετική ιδέα είναι να κάνετε μια διακόσμηση με θέμα τη θάλασσα!

Βασικά στοιχεία που θα πρέπει να υπάρχουν στη διακόσμηση είναι σχοινιά, καραβόπανα, αστερίες, άμμος, κοχύλια, μεγάλα φανάρια, άγκυρες βότσαλα και φυσικά καραβάκια! Οι ρίγες και το μπλε χρώμα σίγουρα θα είναι στο επίκεντρο έτσι ώστε το θέμα της διακόσμησης να αναδειχθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τον προαύλιο χώρο στολίστε τον με ένα μεγάλο καράβι, δίπλα από την είσοδο τοποθετήστε λίγη άμμο και μεγάλα φουσκωτά σωσίβια. Η κολυμπήθρα μπορεί να στολισθεί με μεγάλα σχοινιά και κάποιο διακοσμητικό ανάλογο στη μέση!

Φροντίστε οι μπομπονιέρες και τα δωράκια των καλεσμένων να αντιπροσωπεύουν τη θάλασσα. Ιδανικά επιλέξτε μια χρυσή άγκυρα στη μπομπονιέρα, ύφασμα με ρίγες, λευκή μπομπονιέρα δεμένη με σχοινί ή μπομπονιέρα με διακοσμητικά όπως μικρά ξύλινα τιμόνια ή σωσίβια! Για δωράκια επιλέξτε καραβάκια γεμάτα από καραμέλες ή ζαχαρωτά, γαλάζια marshmallows ή γλυκά σε γαλάζιο και κόκκινο χρώμα.

Τέλος το μικρό σας αγοράκι ντύστε το στα λευκά προσθέτοντας πινελιές με ρίγες ή με κόκκινο-μπλε χρώμα. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι στη διακόσμηση το μπλε χρώμα θα πρέπει να κυριαρχήσει έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Πάρτε ιδέες από τις παρακάτω φωτογραφίες και εμπνευστείτε για μια βάπτιση με θέμα τη θάλασσα!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.