Βάπτιση με θέμα διακόσμησης το βάτραχο!

Διασκεδαστικό, χαρούμενο, παιδικό και πολύ ιδιαίτερο το θέμα αυτό θα εντυπωσιάσει τους μεγάλους και θα ενθουσιάσει τους μικρούς καλεσμένους της βάπτισης! Είτε κάνετε τη βάπτιση του γιού σας το χειμώνα είτε το καλοκαίρι τα βατραχάκια μπορούν επάξια να σταθούν στη διακόσμηση και να δώσουν μια πολύ χαρούμενη νότα.

Από τη στιγμή που έχετε κατασταλάξει ότι ενδιαφέρεστε για ένα θέμα ιδιαίτερο και πρωτότυπο πολλές ιδέες θα περάσουν από το μυαλό σας. Το παν είναι να μπορεί να υλοποιηθεί αυτό που σκεφτήκατε χωρίς να χρειαστεί να τρέχετε να βρείτε παρόμοια προσκλητήρια, μπομπονιέρες και διακοσμητικά σε εκατοντάδες διαφορετικά μαγαζιά, για να ολοκληρώσετε το θέμα.

Ο βάτραχος είναι μια επιλογή που σίγουρα δεν θα σας ζορίσει! Το πράσινο χρώμα επιβάλλεται να κυριαρχεί σε όλη τη διακόσμηση . Επιλέξτε για την είσοδο μπαλόνια σε σχήμα ανάλογο, για τη διακόσμηση της κολυμπήθρας επιλέξτε τούλι και φύλλα πράσινα ενώ για τις μπομπονιέρες το λευκό σε συνδυασμό με κάποιο βατραχάκι για διακοσμητικό θα δώσει τέλειο αποτέλεσμα.

Ένας μεγάλος φουσκωτός βάτραχος μπορεί να στέκεται περήφανα δίπλα από το τραπέζι με τα κεράσματα. Για τα γλυκάκια μπορείτε να επιλέξετε cupcakes με σχήμα βατράχου, ζελεδάκια βατραχάκια αλλά και γλειφιτζούρια σε λευκό πράσινο χρώμα.

Κάντε τη βάπτιση του παιδιού σας ξεχωριστή και μοναδική επιλέγοντας κάτι πρωτότυπο! Εμπνευστείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες και δημιουργείστε μια τέλεια βάπτιση με θέμα το βάτραχο!

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.