Νυφικά χτενίσματα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου

Μόλις κλείσετε το νυφικό το αμέσως επόμενο στάδιο είναι το κομμωτήριο και η επιλογή του νυφικού χτενίσματος. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας τα κομμωτήρια ζητάνε πολλές φορές μεγάλα ποσά για χτενίσματα όχι και τόσο πολύπλοκα!

Τώρα όμως που τα πράγματα έχουν ζορίσει πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε μόνες σας να φτιάξετε το νυφικό σας χτένισμα; Δεν χρειάζεται να έχετε μεγάλη πείρα.. αρκεί να αγοράσετε τα κατάλληλα υλικά (λακ, τσιμπιδάκια, ρολά, μασιά) από μαγαζιά που προμηθεύουν και τα κομμωτήρια έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την ποιότητα των υλικών!

Φροντίστε να βάψετε τα μαλλιά σας τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν έτσι ώστε αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα να μπορείτε να το αλλάξετε ή να το διορθώσετε. Το ίδιο ισχύει κι για το κόψιμο, μην κουρευτείτε λίγες ημέρες πριν γιατί σε περίπτωση λάθους δύσκολα μπορείτε να επανορθώσετε. Σημαντικό επίσης είναι να κάνετε μια μάσκα την προηγούμενη ημέρα για να έχετε ιδιαίτερη λάμψη στα μαλλιά τη μέρα του γάμου σας.

Αν τελικά αποφασίσετε να κάνετε μόνες σας το νυφικό σας χτένισμα κάντε πρόβα τουλάχιστον 5 φορές για να είστε σίγουρη ότι μπορείτε να το πετύχετε το σχέδιο τέλεια! Φυσικά η βοήθεια είναι καλοδεχούμενη για αυτό αν κάποια φίλη η συγγενής σας προσφερθεί να σας βοηθήσει δεχθείτε με χαρά!

Στις πρόβες βγάλτε φωτογραφίες πίσω και μπροστά και έπειτα παρατηρήστε για να δείτε τυχόν ατέλειες! … Και μην ξεχάσετε να έχετε έναν επιπλέον καθρέφτη τόσο στις πρόβες όσο και την ημέρα του γάμου για να μπορέσετε να κοιτάτε και το πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ψάξαμε και βρήκαμε νυφικά χτενίσματα που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και σου τα παρουσιάζουμε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Photos source

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.