Νυφικά χτενίσματα για γάμο σε νησί

Ο γάμος σας θα γίνει καλοκαίρι και ακόμα καλύτερα θα γίνει σε νησί! Αφού επιλέξατε το νυφικό το οποίο σίγουρα θα είναι ανάλαφρο, αέρινο και πιο boho, τώρα ήρθε η στιγμή να αναζητήσετε το κατάλληλο χτένισμα που θα συμπληρώσει μοναδικά τη νυφική σας εμφάνιση.
Το νυφικό σας χτένισμα θα πρέπει να υπάρχει σε αρμονία με το νυφικό σας! Για αυτό οι επιλογές σας για εσάς είναι τρείς:

  1. Σινιόν επιμελώς ατημέλητο: Το σινιόν στη δική σας περίπτωση μπορεί να γίνει χαμηλά ή και χαμηλά πλάγια! Τυλίξτε το γύρω γύρω με μια πλεξούδα και ολοκληρώστε το πειράζοντας ελαφρώς την στιλιζαρισμένη μπροστινή επιφάνεια για να δείχνει ελαφρώς ατημέλητο.
  2. Πλεξούδες: Όπως κι αν την κάνετε, πλάγια, γαλλική, ψαροκόκαλο, η πλεξούδα είναι από τις καλύτερες επιλογές για μια νύφη καλοκαιρινή και ειδικά μια νύφη σε νησί! Για extra εντυπωσιασμό προσθέστε ενδιάμεσα της πλεξούδας κάποιο λευκό σατέν ή τούλινο ύφασμα!
  3. Ίσια: Αυτή επιλογή απευθύνεται στις πιο ήσυχες νύφες που επιθυμούν να συμπληρώσουν το νυφικό τους look με ένα κλασσικό, νεανικό και χωρίς υπερβολές χτένισμα. Κάντε μια καλή μάσκα, χρησιμοποιείστε κάποιο προϊόν για λάμψη και αναδείξτε τα ίσια μαλλιά σας όπως πρέπει!

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να προσθέστε λουλούδια για να δώσετε μια νότα πιο girly! Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε νυφικά χτενίσματα για γάμο σε νησί στις παρακάτω φωτογραφίες για να πάρτε ιδέες!

[nggallery id=129 template=”sliderview”]
broamroo:
Related Post

This website uses cookies.