Ταξίδι μέλιτος προορισμοί στην Ελλάδα – Κρήτη Κεφαλονιά Ζακυνθο

Κρήτη
Τα λόγια για την Κρήτη είναι περιττά, αν θέλετε να δείτε πεντακάθαρες παραλίες, να γευτείτε ανεπανάληπτα φαγητά και εκλεκτούς μεζέδες. Να απομονωθείτε σε απόμερα μέρη με πλούσια φυσική ομορφιά και να γνωρίσετε λεβέντες άντρες και φιλόξενες γυναίκες η Κρήτη έχει την αγκαλιά της διάπλατα ανοιχτή για να σας τα προσφέρει όλα αυτά απλόχερα. Η Κρήτη περιλαμβάνει τους νομούς Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνης και Χανίων στους οποίους περιλαμβάνονται και μερικά μικρά ακόμη νησιά όπως η Γάυδος, το Γαιδουρονήσι, το Κουφονήσι, Αγιοι πάντες, Δίας, Σούδα, Ελούντα, Σπιναλόγκα κ.α. Η Κρήτη είναι ένας τόπος υπέροχος, διαθέτει μοναδικά τοπικά προϊόντα και δεν είναι τυχαίο που η κρητική κουζίνα είναι παγκοσμίως γνωστή για την υγεία που χαρίζει και τη γεύση που σου αφήνει. Δημοφιλής τουριστικός προορισμός, χάρη στο καταπληκτικό φυσικό της περιβάλλον, τις αξιόλογες υποδομές και φυσικά την πλούσια ιστορία της. Διαθέτει υπερπολυτελή ξενοδοχεία αλλά και πιο οικονομικά καταλύματα για να μπορέσουν όλοι να την επισκεφθούν. Σε σελίδες των ξενοδοχείων που βρίσκονται στη Κρήτη θα παρατηρήσετε και ειδικά πακέτα για μελλόνυμφους με ιδιαίτερες παροχές.

Κεφαλονιά
Η Κεφαλονιά είναι ένα μεγάλο νησί και ιδανικός προορισμός για μελλόνυμφους μας και οι τόποι της προσφέρουν γαλήνη, ησυχία, εξερεύνηση και διασκέδαση. Το Αργοστόλι είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Κεφαλονιάς. Προστατευμένο μέσα σε ένα φυσικό λιμάνι, απλώνεται πανέμορφο σε χαμηλούς λόφους γεμάτους από βλάστηση που φτάνει ως τη θάλασσα. Το Αργοστόλι είναι μια σύγχρονη τουριστική πόλη που προσφέρει στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις. Θα βρείτε πολλά αξιοθέατα, μουσεία, δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες, και συγκοινωνίες για ολόκληρη τη Κεφαλονιά έτσι μένοντας στο Αργοστόλι έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε με τα μέσα μαζίκης μεταφοράς όλα τα υπόλοιπα μέρη. Οι πόλεις και τα χωριά της Κεφαλονιάς αριθμούν πολλά τα μεγαλύτερα είναι το Λήξουρι με τις πανέμορφες παραλίες, Σαμη με αξιοθέατα αρχαιολογικά, παραλίες και γραφικούς οικισμούς, Αγία Ευφημία με μικρές αλλά υπέροχες παραλίες και χωριουδάκια, Φισκάρδο με εξοπλισμένη μαρίνα και ζηλευτά αρχοντικά σπίτια και ο Πόρος με φυσικό περιβάλλον υπέροχο και πράσινα δέντρα. Λόγω της έκτασης της τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα είναι πάρα πολλά γεγονός που θα σας βοηθήσει στην επιλογή σας.

Ζάκυθνος
Η Ζάκυνθος είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός για πολλούς λόγους. Πρώτα από όλα για το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, που περιλαμβάνει και το εθνικό θαλάσσιο πάρκο της Ζακύνθου, υπέροχες παραλίες και ένα τοπίο καταπράσινο που σπάνια θα συναντήσετε σε ελληνικό νησί. Θα συναντήσετε μερικές από τις διασημότερες παραλίες της νησιωτικής Ελλάδας, όπως το Ναυάγιο, το Λαγανά, τις Βολίμες με τις Γαλάζιες Σπηλιές. Τα μουσεία που κατέχει είναι πολλά μερικά από αυτά είναι το Βυζαντινό μουσείο, το μουσείο Σολωμού και Επιφανών, το μουσείο του Γρηγόριου Ξενόπουλου και το αγροτικό μουσείο Βερτζάγλειο που είναι άξια επίσκεψης. Τα μοναστήρια και οι θάλασσες αμέτρητα, με αποτέλεσμα οι μέρες σας να γεμίσουν ευχάριστα. Τα ζακυνθινά εδέσματα, οι πίτες και το δημοφιλές μαντολάτο κάνουν το φιόρο του Λεβάντε να φαντάζει μαγευτικός προορισμός.

Anastasia PoiR

broamroo:

This website uses cookies.