Η μεγάλη μέρα έφτασε, συμβουλές για να είσαι ήρεμη και χαρούμενη

…Και να που ανοίγεις τα μάτια σου και η πολυπόθητη μέρα έφθασε! Λίγα δευτερόλεπτα θέλει για να συνειδητοποιήσεις πως σήμερα παντρεύεσαι και αμέσως αντιλαμβάνεσαι το τι σε περιμένει αυτή την ημέρα. Μέχρι να πας στο γάμο θα πρέπει να αξιοποιήσεις το χρόνο έτσι ώστε να είσαι απόλυτα ξεκούραστη γιατί πέρα από την τελετή, μετά σε περιμένει ξέφρενος χορός.

Αρχικά ενημέρωσε τους δικούς σου από την προηγούμενη, να μην βάλουν δυνατά τη μουσική και να μην κάνουν πολύ φασαρία μέχρι να ξυπνήσεις γιατί θα πρέπει να χορτάσεις ύπνο και όχι να σηκωθείς άρων άρων από φωνές και φασαρία.

Το προηγούμενο βράδυ κάνε ένα ζεστό μπάνιο και πιες ένα τσάι για να χαλαρώσεις, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η αγωνία και το άγχος δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις.

Αφού ξυπνήσεις και κάνεις ένα δροσερό μπάνιο για να ξυπνήσεις, φρόντισε να έρθει μια μασέρ και να σου κάνει μασάζ ένα μισάωρο περίπου, πέρα από ότι θα χαλαρώσεις θα είσαι άλλος άνθρωπος μετά!

Αν κάνεις γιόγκα κλείσου μισή ώρα και κάνε μερικές ασκήσεις, θα σε ηρεμήσουν αλλά και θα σου δώσουν ευλυγισία που θα την χρειαστείς για το υπόλοιπο της ημέρας.

Φάε ένα πολύ καλό πρωινό και ένα ελαφρύ μεσημεριανό. Επειδή μπορεί στο γλέντι να ξεχάσεις να φας θα πρέπει το στομάχι σου να μην είναι άδειο. Ακόμα και αν δεν πεινάς το πρωί λόγω άγχους, φάε κάτι οπωσδήποτε!

Κάνε έναν περίπατο έστω μισή ώρα,μόνη σου χωρίς παρέα μιας και τέτοιες στιγμές η μοναξιά κάνει καλό για να καθαρίσει το μυαλό και να ανανεωθείς.

Μην επιτρέψεις φασαρίες, ψηλοτσακωμούς και άλλα τέτοια που θα σε αγχώσουν παραπάνω ή σε στεναχωρήσουν. Αν το νιώσεις κλάψε, θα σου κάνει καλό να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα που νιώθεις, άσε που το απαιτεί και η ημέρα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν δεις τον καλό σου στην εκκλησία να σε περιμένει το άγχος δια μαγείας θα φύγει. Εξάλλου πώς να το κάνουμε η εικόνα του αγαπημένου μας με κοστούμι και ανθοδέσμη είναι από τις ωραιότερες !

Anastasia PoiR

broamroo:

This website uses cookies.