Καλοκαιρινός γάμος Δεξίωση DIY: Πώς να διαμορφώσετε έναν οικονομικό μπουφέ μόνες σας!

Εάν ο γάμο σας είναι το καλοκαίρι του 2012 σίγουρα θα σκέφτεστε σοβαρά, σε περίπτωση που κάνετε δεξίωση, την επιλογή ενός πολύ οικονομικού μπουφέ! Τι πρέπει όμως να επιλέξετε για να βγεί αρκετά οικονομικά ο μπουφές αλλά να μην δείχνει φτωχός?
Βασικό στοιχείο τα φρούτα εποχής, τα οποία είναι σε λογικές τιμές και ειδικά το καλοκαίρι σε όμορφους χρωματισμούς.Γεμίστε μεγάλα βάζα με κεράσια,φράουλες, βερίκοκα, σταφύλια,σύκα και κάντε τον μπουφέ σας υγιεινό και νόστιμο!
Μπισκότα!Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μπισκότα με γεύσεις,γεμιστά,με χρώμα αλλά και όγκο.Φτιάξτε μια πυραμίδα από μπισκότα και γεμίστε το μπουφέ με λίγα χρήματα.
Cupcakes & σοκολάτες:Έχει γίνει τόσο μόδα”in” που κάθε γυναίκα πλέον ξέρει να φτιάχνει cupcakes! Δημιουργήστε εσείς οι ίδιες 2 είδη(γλυκά και αλμυρά) cupcakes με διαφορετικά χρώματα και γεύσεις,στολίστε τα με ζαχαρόπαστα ή γλάσο και ένα ακόμη άδειο σημείο του μπουφέ γέμισε! Ακόμη μια φθηνή λύση είναι οι σοκολάτες,τις οποίες μπορείτε να αγοράσετε σε μεγάλες πλάκες να τις σπάσετε κομμάτια και να τις τοποθετήσετε σε πιατέλες συνδυάζοντας τη λευκή με τη γάλακτος και τη μαύρη.
Marshmallows & Γλειφιτζούρια: Άκρως οικονομικά,με όγκο και σε πολλά χρώματα!Τα marsmellows και τα γλειφιτζούρια θα δώσουν μια παιχνιδιάρικη εικόνα στο μπουφέ σας ενώ ταυτόχρονα θα γλυκάνουν τους καλεσμένους σας!
Τρουφάκια:Φτιάχνονται πανεύκολα,διατηρούνται για αρκετό καιρό στην κατάψυξη πρίν την κατανάλωση (πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα φτιάξετε αρκετό καιρό πρίν)και μπορείτε να τα χρωματίσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Ελαφριά και νόστιμα τα τρουφάκια θα ενθουσιάσουν τους παρευρισκομένους και ταυτόχρονα δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.