Ο Μάκης Λειβαδάς ξεκίνησε να ασχολείται με την ζαχαροπλαστική το 1974 σε ηλικία δεκαοχτώ ετών. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 εφάρμοσε πρώτος την τεχνική δημιουργίας τρισδιάστατων γλυκισμάτων, όντας υπεύθυνος σε μεγάλο ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει επανειλημμένως σεμινάρια στη Γαλλία (Pattisfrance) και την Αγγλία. Το 2010 του απονεμήθηκε δίπλωμα της Lenotre, από το ομώνυμο πανεπιστήμιο της Γαλλίας, συμμετέχοντας σε σεμινάριο για γαμήλιες τούρτες.
Είναι μέλος του chef club του Birmingham της Αγγλίας, καθώς και ιδρυτικό μέλος των αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Στο κατάστημα που διατηρεί ακούει στο όνομα sugar boutique. Εκεί δημιουργεί με πάθος γλυκά έργα τέχνης υψηλής αισθητικής και άριστης ποιότητας. Μοναδικές τρισδιάστατες τούρτες γενεθλίων, γάμων, αρραβώνων, bachelor και διαφόρων εκδηλώσεων, τούρτες με φωτογραφία καθώς και αλμυρά εδέσματα για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα boutiquetourtas.gr.
Ιδιαίτερες τούρτες γάμου και πρωτότυπα γλυκά από το Nat Cake Artist
Αιωρούμενα φανάρια… ένα μοναδικό θέαμα στο γάμο σας!
Σχετικά άρθρα:
Last updated on January 18th, 2018