Πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου για την ημέρα του γάμου

Εκείνη την ημέρα, αναμφισβήτητα θέλεις να λάμπεις. Τα μαλλιά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και θέλεις να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η λύση είναι τα extensions ή οι τρέσσες. Μπορείς να βρείς και με φυσικές τρίχες και με συνθετικές που θα διαφέρουν στην τιμή και στην ποιότητα.

Τα extensions θα στα περάσουν στο κομμωτήριο ενώ την τρέσα, σε περίπτωση που είναι με clips μπορείς εύκολα να την βάλεις εσύ αν και την ημέρα εκείνη καλό είναι όλα να τα αναλάβει ο ειδικός. Τα extensions θα κολλήσουν με ειδική κόλα επάνω στα μαλλιά σου και θα γίνουν ένα, θα χρειαστεί να τα προσέχεις πολύ στον ύπνο σου, στο χτένισμα και στο λούσιμο. Δεν κρατάνε παραπάνω από 5 μήνες ενώ εάν τα μαλλιά δεν είναι χτενισμένα φαίνονται πολύ άσχημα.

Η καλύτερη επιλογή είναι αυτή της τρέσσας, είτε με clips είτε με ράψιμο. Η τρέσσα me clips κουμπώνει στα μαλλιά σαν κοκαλάκι ενώ την άλλη θα στη ράψει η κομμώτρια. Η διάρκεια ζωής της είναι πολύ περισσότερ από εκείνη των extensions , εξαρτάται πόσο θα τη φροντίζεις και θα την προσέχεις. Οι τρέσσες πλένονται, βάφονται και χτενίζονται όπως ακριβώς και τα κανονικά μαλλιά έτσι είναι στο χέρι σου να την κρατήσεις για μεγάλο διάστημα.
Μπορείς να βρείς τρέσες σε καταστήματα με είδη κομμωτηρίου σε τιμές από 50 ευρω και πάνω καθώς εξαρτάται από πόσα εκατοστά χρειάζεσαι.

Τα χρώματα στις τρέσσες είναι τα βασικά αλλά μη σε νοιάζει αφού μπορείς να την φέρεις στη δική σου απόχρωση. Δεν έχεις καθόλου περιορισμούς στα χτενίσματα, μπορείς να κάνεις μπούκλες και να την ισιώσεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Φρόντισε να κάνεις καλή έρευνα πριν την αγορά της καθώς η πυκνότητα και η καλή ποιότητα ακόμα και της φυσικής τρίχας διαφέρει από μάρκα σε μάρκα. Αν αποφασίσεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου την ημέρα του γάμου σου με αυτόν τον τρόπο, μην ξεχάσεις να παίρνεις την τρέσσα μαζί σου στις πρόβες στην περίπτωση που επιλέξεις αυτή με τα clips και να ενημερώσεις τον ειδικό για την επιλογή σου.

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.