Γαμήλια τούρτα με προσωπικότητα

Το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας παραμένει πάντα η πιο εντυπωσιακή και γλυκιά στιγμή που περιμένουν οι καλεσμένοι. Αφ’ ενός για να θαυμάσουν την λαμπερή παρουσία των νεόνυμφων και αφ’ετέρου να απολαύσουν οπτικά και κατόπιν γευστικά την υπέροχη γαμήλια τούρτα που προσφέρετε από το ζευγάρι προς τους καλεσμένους σαν ευχαριστήριο γλύκισμα .

  • Όλη η εμφάνιση της, η διακόσμηση της, τα υλικά κατασκευής της γαμήλιας τούρτας πρέπει να υπακούουν τους νόμους της ποιότητα, του εκλεκτού γούστου, να εμπνέονται από την ανάλογη εποχή αλλά να συμβαδίζουν  με το ύφος της γαμήλιας τελετής και την προσωπικότητα των νεόνυμφων.
  • Η διακόσμηση της είναι βασικό στοιχείο μιας επιτυχημένης παρουσίασης της γαμήλιας τούρτας.
  • Μπορεί να περιέχει ζαχαρένια άνθη όλων των αποχρώσεων σε συνδυασμό με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου δεξιώσεων, μπορεί ακόμη να περιέχει ζωντανά άνθη εποχής που να της δίνουν μια πιο ιδιαίτερη νότα .
  • Επίσης χαριτωμένη είναι και η χρησιμοποίηση ελκυστικών φρούτων όπως οι εκπληκτικές φράουλες που την άνοιξη κατακλύζουν σχεδόν όλα τα γλυκίσματα, είτε σαν κύρια διακόσμηση στις τούρτες γάμου, είτε σε συνδυασμό με άνθη ή κορδέλες από γλάσο η σοκολάτα , ζαχαρωμένα σταφύλια όλων των υπαρκτών αποχρώσεων δεμένα περίτεχνα με έλικες πράσινης σοκολάτας σε μια καλοκαιρινή πανδαισία.
  • Μια φανταστική ιδέα για το σερβίρισμα μιας γαμήλιας τούρτας παγωτού είναι τα καλαθάκια από βάφλες μέσα στα οποία τοποθετείται σε μπάλες το παγωτό και προσφέρεται στους καλεσμένους .
  • Επίσης μια εναλλακτική ιδέα η οποία ξεφεύγει από την καθιερωμένη γαμήλια τούρτα είναι το γαμήλιο γλυκοτράπεζο όπου πάνω του θα παρουσιάσετε μια  αρκετά μεγάλη ποικιλία γλυκών, τούρτες με σοκολάτες μαύρη και άσπρη, με ξηρούς καρπούς, με γλάσο σε χρώματα ανάλογα της όλης διακόσμησης, τάρτες με γυαλιστερά φρούτα, μπεζέδες λευκούς, ροζ  ή ότι χρώμα θέλετε και όποιο άλλο γλυκό είναι της αρεσκείας σας  και με χαρά θα το μοιραζόσασταν με τους καλεσμένους σας .
  • Φροντίστε να συνδυασθούν τα γλυκά με όμορφους ζεστούς φωτισμούς από ρεσώ ή κηροπήγια που δίνουν κατ’ ουσία γλυκό ρομαντισμό στην  πιο όμορφη μέρα της ζωής σας .

Sandy Iliadou

broamroo:
Related Post

This website uses cookies.