Γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη – Γαλλία – Παρίσι

Μέσα στο γενικότερο τρέξιμο για τις τελευταίες λεπτομέρειες, του γάμου σας θα πρέπει να βρείτε χρόνο για ν΄ ασχοληθείτε και με το γαμήλιο ταξίδι. Ανάλογα με τα χρήματα τα οποία θα διαθέσει το κάθε ζευγάρι επιλέγει και τον προορισμό. Συνήθως τα ζευγάρια επιλέγουν ένα εξωτικό προορισμό, για ένα ταξίδι του μέλιτος που θα θυμούνται για πάντα.
Αρκετά ζευγάρια, όμως επιλέγουν και ευρωπαϊκούς προορισμούς για να περάσουν το γαμήλιο ταξίδι τους. Η Ευρώπη φυσικά δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από άλλους προορισμούς σε πολυτέλεια, αλλά και σε αξιοθέατα και παραλίες. Η provagamou έψαξε για τους ομορφότερους και πολυτελέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στις πρωτεύουσες των χωρών τις Ευρώπης και σας τους προτείνει ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο και να ζήσετε, τον πιο όμορφο μήνα του μέλιτος, όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.

Γαλλία – Παρίσι

Το Παρίσι σίγουρα αποτελεί έναν απο τους ιδανικότερους προορισμούς. Γνωστή και ως “Πόλη Του Φωτός”, μαγεύει κάθε επισκέπτη του με τον Πύργο του Eiffel, που αποτελεί σήμα κατατεθέν και ένα απο τα πιό γνωστά μνημεία του κόσμου. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της πόλης απο την κορυφή του. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το μοναδικό μουσείο του Λούβρου, την Αψίδα του Θριάμβου και το Παλάτι των Βερσαλλιών.
Απολαύστε gourmet γεύσεις σε φημισμένα εστιατόρια ή ένα γαλλικό καφέ στα αμέτρητα καφέ του Παρισιού και επισκεφθείτε το ιστορικό καμπαρέ Moulin Rouge. Η έντονη διασκέδαση στα clubs της πόλης και οι ήρεμες βόλτες δίπλα στον ποταμό Σηκουάνα συνδυάζονται αρμονικά.

De Βanville Paris
Πρόκειται για ένα απολαυστικό παριζιάνικο ξενοδοχείο, το οποίο καταφέρνει να συνδυάσει την κομψότητα που κληρονόμησε από παλαιότερες εποχές με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του σήμερα. Τις επιρροές του από άλλες εποχές παρατηρεί κανείς βλέποντας τους κατασκευασμένους από πέτρα διαδρόμους του στο χρώμα του κόκκινου κερασιού. Ο επισκέπτης καλοζωρίζεται σε αυτό το ξενοδοχείο που κυριαρχούν οι παλιοί πίνακες, με το διακριτικό σαλόνι στο κέντρο του οποίου υπάρχει ένα μεγάλο πιάνο, με την συνοδεία του οποίου ο ιδιοκτήτης τραγουδά κάθε Τρίτη βράδυ. Η γοητεία βέβαια του ξενοδοχείου φαίνεται στην διακόσμηση των δωματίων του, αφού το κάθε ένα είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1927 και έχει 38 δωμάτια. Παρέχει 24ώρη εξυπηρέτηση στην ρεσεψιόν καθώς και στο lobby έχει Air-condition σε όλους τους χώρους, βεστιάριο και ασανσέρ. Οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν την ασύρματη σύνδεση στο Internet για να δουν τα e-mail τους ή να συνδεθούν στο Facebook και να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους. Μπορούν ακόμα να ενοικιάσουν ποδήλατά από το ξενοδοχείο και να κάνουν την βόλτα τους στους δρόμους του Παρισιού.

Δραστηριότητες: Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής “Termes” στους δημοτικούς κήπους του Παρισιού, όπου εσείς και το ταίρι σας θα απολαύσετε ρομαντικούς περιπάτους μέσα στα δέντρα και στα λουλούδια αλλά και σε υπαίθριες αγορές που πουλάνε άνθη και φρούτα. Από εκεί είναι πολύ κοντά η παλιά αγορά των λουλουδιών, που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Από εκεί θα προχωρήσετε είτε στην οδό de Courcelles έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Παρισιού, είτε στην οδό Poncelet στην οποία βρίσκεται η παραδοσιακή αγορά του Παρισιού, όπου θα πάρετε μια ιδέα για το πως ήταν το Παρίσι τότε. Για τους πιο ρομαντικούς, καθώς και τους λάτρεις της λογοτεχνίας, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα βήματα του Guy de Maupassant στο Parc Monceau. Ακόμα σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται αρκετά εστιατόρια, cafe και όπερα. Τα Ηλύσια Πεδία, το Palais des Congrès Porte Maillot, La Defense, βρίσκονται στα πόδια σας σε απόσταση μόλις 10 λεπτών από το ξενοδοχείο.

broamroo:

This website uses cookies.