Tι ζώδιο είναι ο γάμος σας;

Τα ρομαντικά ζευγάρια διαλέγουν για ημερομηνία γάμου μία επέτειο ή κάποια ημέρα σημαδιακή που σημαίνει κάτι για τη σχέση τους. Τα πρακτικά επιλέγουν μία ημερομηνία που να εξυπηρετεί τους καλεσμένους, ενώ τα εργασιομανή ζευγάρια φροντίσουν η ημέρα του γάμου τους να μην συμπέσει με την περίοδο που έχουν το μεγαλύτερο φόρτο στη δουλειά. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά ζευγάρια που όταν συζητάνε πιθανές ημερομηνίες, ρίχνουν και μία ματιά στα άστρα. Τι ζώδιο θα είναι ο δικός σας γάμος και τι ακριβώς σημαίνει για τον έγγαμο βίο σας;

ΑΝ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 20/4)

Ένας γάμος που δεν θα σας αφήσει να πλήξετε. Η έντονη κοινωνική ζωή, τα κοινά χόμπι και οι διαφωνίες ανάβουν τα αίματα και τονώνουν την καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4 – 20/5)

Ως ζώδιο, ο Ταύρος αγαπά τις υλικές απολαύσεις και την αισθησιακή πολυτέλεια. Φροντίστε το σπίτι σας να γίνει ένα μικρό παλατάκι που θα φιλοξενεί τις πιο δικές σας στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ένας γάμος λιγάκι εφηβικός, με πολλές συζητήσεις και έξυπνους διαπληκτισμούς. Θα σας ενώσουν οι κοινές παρέες και οι χαρισματικοί φίλοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Χάδια, τρυφερότητα και αγάπη για τις παραδόσεις. Αυτό πρεσβεύει ο Καρκίνος. Επίσης, ένα μωράκι θα βοηθήσει και τους δύο να ολοκληρωθείτε με τον καλύτερο τρόπο.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν θέλετε ο γάμος σας να ανθίσει και να ευτυχήσει, μην τσιγκουνευτείτε ποτέ κομπλιμέντα, δωράκια και συναισθήματα. Η λέξη-κλειδί είναι γενναιοδωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σύζυγοι με όλη την έννοια της λέξης, μια και θα σηκώνετε μαζί το ζυγό της καθημερινότητας. Σας ενώνει το αίσθημα ευθύνης, σας φθείρει λιγάκι η γκρίνια.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ακόμη και οι χειρότεροι διαπληκτισμοί θα είναι πολιτισμένοι γιατί τον γάμο σας τον διέπουν αρμονία, αλληλοσεβασμός και διακριτικότητα. Κάντε τα πάντα μαζί-αυτή είναι και η λέξη που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ζώδιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 22/11)

Η ερωτική χημεία και η έντονη σωματική έλξη θεωρείται δεδομένη για ένα γάμο που ξεκινά κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού. Όπως και οι εκρήξεις ζήλιας, όμως…

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12)

Στιγμές-στιγμές θα νιώθετε ότι έχετε πάει κατασκήνωση με τον καλύτερό σας φίλο. Έτσι είναι ένας γάμος Τοξότης. Βασιστείτε στην ειλικρίνεια, το διάλογο και κάντε πολλά ταξίδια-είναι το καλύτερο τονωτικό για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 20/1)

Είναι βασικό να δίνετε ο ένας στον άλλο αρκετό χώρο ώστε να μην νιώθει καταπιεσμένος. Γάμος σταθερός και αξιόπιστος που βάζει τη λογική πάνω από το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1 – 19/2)

Η φιλανθρωπική δράση μπορεί να σας ενώσει σε ένα επίπεδο που δεν είχατε φανταστεί. Όπως και να’ χει, ο γάμος σας θα διαθέτει στοιχεία εκκεντρικότητας και θα απεχθάνεται τις συμβάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2 – 20/3)

Οι γάμοι που γίνονται στο ζώδιο των Ιχθύων χρειάζονται ρομαντισμό, τρυφερότητα και απόλυτη αγάπη. Με τα πρακτικά ζητήματα θα έχετε κάποια προβληματάκια, αλλά τι σημασία έχουν αυτά μπροστά στον έρωτα;

broamroo:

This website uses cookies.